Een lege kar en een lange rij – hoe komt dat?
Op dit moment zitten we, vooral op vrijdag en zaterdag, op de top van onze productie. Zoals je weet hebben we maar een kleine keuken en is de capaciteit van onze mixer en koeling beperkt. Al zouden we nog meer desemboules, focaccia en kaneelbullar willen maken: het past niet meer! Er zijn niet genoeg platen, maar ook niet genoeg plek in de koeling om ze te bewaren.
Op zaterdag haalt de rij ook wel eens de oven in: er wordt zo snel verkocht dat er niet tegenop te bakken valt! Onze kaneelbroodjes hebben een uur nodig om te rijzen en te bakken, de broden moeten een half uur in de oven: je snapt dat onze bakkers inmiddels ook een diploma efficiëntie en planning op zak hebben.
We zijn super blij met alle support en hopen dat iedereen blijft komen. Grijp niet mis en kom eens eerder in de week, op donderdag houden we bijvoorbeeld vaak wat over.
En weet ons te vinden voor lunch en een borrel: óók dat maken we met liefde voor je klaar.
Liefs MAS