Menu
SLUIT
24.06.24

Kerst bij MAS: openingstijden en assortiment

Ho Ho Ho Merry x-MAS! Deze kerst bakken wij extra lekkers én zijn we een extra ochtend open. Lees snel verder.  

Openingstijden

Woensdag 20 tot en met zaterdag 23 december |  open van 9 tot 16 uur.

Zondag 24 december | extra geopend van 9 tot 12 met een klein kerstassortiment. We bakken geen desemboules maar hebben wel ontzettend veel ander lekkers!

Maandag 25 december tot en met donderdag 4 januari zijn wij gesloten

Vrijdag 5 en zaterdag 6 januari | open van 9 tot 16 uur

Kerst specials sneak peak

Kerstbrood | We maken kerstbrood tjokvol hazelnoten en amandelen, rozijnen, rum en huisgemaakt amandelspijs

Baguettes en petit pains | thuis af te bakken

Amandelbullars met gember | Spice it up! Naast de kaneelbullar maken we nu ook de amandelbullars met gember

Brioche | met en zonder chocolade

Spelt-roggebrood met cranberry, abrikozen en vijgen

Panettone van House of Bakers | Het liefst maken we alles zelf, maar in dit geval laten we het graag over aan Boudewijn van House of Bakers. Panettone, een van oorsprong zoet Italiaans brood om te delen tijdens feestelijke momenten. Het is een langdurig en ingewikkeld proces waar veel tijd en liefde in gaat zitten. Dat proef je terug! Lekker om zelf op tafel te zetten of om te geven als cadeau.

Kerstkoekjes, verschillende soorten cake, MAS huisprosecco, Eli’s Deli spread, Olives & More olijfolie… en nog veel meer!