brood
koffie
wijn
brood
koffie
MAS, op het hoekje van de Newtonstraat in Amsterdam-Oost, is een café en zuurdesembakkerij. Van woensdag t/m zaterdag kan je hier terecht voor sterke koffie, ambachtelijk brood, lekkere zoete of vette happen. Bijna alles is zelfgemaakt en van goede, liefst lokale producten. Trek? Blijf lekker hangen en we maken graag onbijt of lunch voor je. Dorst? Er staat altijd wel wat koud!
MAS haalt het meel bij Windkorenmolen de Vlijt in Wageningen. De granen van de Vlijt komen van Nederlandse grond en zijn biologisch. www.molendevlijt.nl
Desem is een brooddeeg op basis van meel en water zonder toevoeging van bakkersgist. Het deeg rijst op basis van natuurlijke fermentatie. Door dit proces heeft zuurdesembrood een licht zure smaak en een betere houdbaarheid.
desem
zoet
wijn
desem

zoet

wijn

café

koffie

café
koffie
huidige
favoriet

Barre herfstdagen vragen erom: bij MAS maken we deze week speculaas. Speculaas brokken én speculaas gevuld met huisgemaakt amandelspijs